D'AFRIGIáN

D'AFRIGIáN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 138 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij D'Afrigián. Meer weten? Ontdek meer

12 mei 2022 om 19:55 Eten is lekker, bezorging duurde meer dan 2 uur.
29 jan 2022 om 23:32 Heerlijk eten! bezorging duurt wat langer maar ik wacht er met liefde op. Lekker man!
20 jan 2022 om 22:02 Vlees iets aan weinige kant, smaak erg goed en lekker mals. Rest was ook heerlijk gekruid, niet vettig dus viel niet te zwaar. Super! Bezorging duurt wel altijd lang, reken maar op 1,5 uur.
8 jan 2022 om 10:40 In het bestelde gerecht met lamsvlees, vonden we 1 klein brokje lamsvlees… In gerecht twee, waarbij extra kipvlees besteld werd , was de hoeveelheid kip minimaal aanwezig. Alles bijeen lekker , maar de hoeveelheid vlees was echt teleurstellend.
29 dec 2021 om 22:25 Very delicious vegan food. Delivery guy also very nice. Very unique taste of food. I liked it
28 nov 2021 om 8:45 helaas was de rijst nat, te gesteven, te gaar en zag eruit als pap. de stoofpot was interessant maar niet Nigeriaans. Stop alsjeblieft met het beschrijven van je menu als Nigeriaans. Het is niet.
26 nov 2021 om 20:54 Eten is altijd lekker en men deed veel moeite de vergeten kip na te be.zorgen. Door de problemen met de GPS kwam de kip net als de hoofdbestelling veel te laat en was de kip al vrij koud. Wel lekker eten en aardige mensen.
13 nov 2021 om 20:53 Lekker eten
4 nov 2021 om 12:48 Een half uur later als besteld maar vriendelijke bezorger en goed warm geleverd. Heerlijk gegeten en zeker voir herhaling vatbaar !
1 nov 2021 om 16:34 bezoring duurde 2x zo lang dan gepland. Ik heb uiteindelijk een goede 2 uur moeten wachten. Het eten is daarentegen heel goed en goed verpakt.
30 okt 2021 om 10:44 Bijzondere en lekkere ervaring, keer wat anders. Zelfs voor mijn doen redelijk zout, maar het stoofvlees was erg smakelijk. Bezorging (vanwege drukte?) wel 1,5uur afgelopen vrijdagavond.
29 okt 2021 om 21:11 Ik bestel nooit meer van hier!!! Eten besteld, bijna 2 uurtjes later gekomen. Bij vorige bestelling hadden ze het lamsvlees vergeten, tegoed op volgende bestelling gekregen en een arme kippenpoot gekregen en weer lamvlees vergeten echt afschuwelijk.